vrijdag 13 april 2012

Filling Pieces 2012 Summer/Pre-Fall Collection Lookbook


En ook Filling Pieces komt met een Lookbook voor de komende zomer! Zelf ben ik al een tijdje zeer gecharmeerd van de schoenen en met dit vooruitzicht raak ik alleen maar meer enthousiast van de schoenen van het Amsterdamse merk.

Designer Guillaume Philibert heeft voor het komende seizoen weer een aantal nieuwe materialen en modellen uit de kast getrokken. Voor de sportieve maar toch ook chique sneakers voor deze zomer, kun je kiezen uit verschillende materialen, zoals de zachte suede, de wat hardere leren versie of juist de kleurige, textiele stoffen schoen.
Het bekende model van Filling Pieces is natuurlijk weer vertegenwoordigd, met de hele vette denim kleur, maar ook komt het merk met een wat nettere schoen, in de stijl van de Wingtips. Er is in ieder geval genoeg keuze weer deze zomer bij Filling Pieces!



Voor meer foto's van het Lookbook van Filling Pieces, klik op 'Lees meer'!

Outfit Friday Number 5

Op Vrijdag de 13e is er gekozen voor de kleur Bordeauxrood voor Outfit Number 5. De kleur van de wijn uit Frankrijk geeft jou die chique, maar toch ook die urban look die je nog mist in je kledingkast!


Lichtgroene Scotch & Soda Pant Slim Garment Dyed €99,99 (Men at Work)
Grijs Stussy Shirt Parra Worldwide €35,00 (Woei)
Wijnrood Vest €19,95 (H&M)
Desert Komono Fat Wizard Horloge € 44,95 (ikwileenhorloge.nl)
Bordeaux Obey Posse Snapback € 29,95 (Revert of Freshcotton)
Bordeaux New Balance 574 Sonic Ziffandel €49,95 (Ill.nl)

OBEY Clothing 2012 Summer Men’s & Women’s Lookbook


Vrijdag de 13e wordt afgetrapt met de 2012 Summer Men's/Women Lookbook van Obey. En als we de collectie zo op het eerste gezicht zien, verwacht Obey een heerlijke zomer!

De trends voor mannen, volgens Obey, bestaan vooral uit outfits met makkelijke T-Shirts, overhemden met korte mouwen, hemden en natuurlijk de korte shorts. Voor vrouwen zien we de lange tops, lange en wat kortere jurkjes, maar ook jumpsuits en en korte tops. Dit allemaal in de zeer herkenbare en zomerse stijl van het Amerikaanse merk.

De Summer 2012 collectie zal binnenkort beschikbaar zijn bij de Europese retailers. In Nederland kun je natuurlijk terecht bij Freshcotton



Voor meer foto's van de volledige 2012 Summer Men's & Women's Lookbook, klik op 'Lees meer'!

donderdag 12 april 2012

24 Kilates x Asics Gel Saga


Nadat de Asics Tiger collectie een paar jaar terug helemaal in was, komt Asics dit jaar met een heel andere collectie om de sneakerwereld te veroveren. De sneakers in de Asics Gel Saga hebben wat weg van de Air Max 1 schoenen van Nike, waarmee ik denk dat Asics een goede slag slaat.

De 24 Kilates x Asics Gel Saga is een samenwerking tussen het Spaanse merk 24 Kilates en Asics. De schoen kenmerkt zich door de donkergroene, suede bovenkant, de rode tinten op de hiel en label, de zwarte en gouden tinten in de rest van de schoen en de afwerking met een gum zool.
Op het internet waren er steeds maar geen release data te vinden, maar nadat is uitgekomen dat de schoenen in Australië al snel uitverkocht waren, zijn de release data voor Europa eindelijk uitgekomen. De collectie zal namelijk als eerste uitgebracht worden in de 24 Kilates store in Barcelona, op 28 april. Op 5 mei zal een select aantal schoenen van de collectie worden uitgebracht bij verschillende retailers in Europa. Wees dus snel bij de aanschaf van deze toffe sneaker!



woensdag 11 april 2012

J. Cole – Sideline Story (Official Video)


Na een tijdje wat stilte rondom J. Cole, komt Cole met de nieuwe clip voor de track 'Sideline Story'. Het nummer van zijn gelijknamige debuutalbum vind ik persoonlijk één van de betere nummers van het album, ik ben dan ook zeer blij met deze clip. Al wacht ik stiekem ook nog op een clip voor 'Lights Please'!

In de clip neemt Cole ons mee tijdens zijn tour door Europa, waar natuurlijk ook Amsterdam aan bod komt. Deze clip moést ik natuurlijk uploaden, so: Enjoy de clip, Cole World!!!

dinsdag 10 april 2012

Mac Miller - Thoughts From A Balcony (Official Video)


Een video vers van de pers! Mac Miller heeft een aantal minuten geleden de officiële video clip van zijn, van de Macadelic mixtape afkomstige, 'Thoughts From A Balcony' gedropt!

Zoals het Mac betaamt kondigt hij een aantal dagen van te voren precies aan wanneer hij zijn volgende clip released en ook dit keer was dat het geval. 'Thoughts From A Balcony' is het tweede nummer van Macadelic dat verfilmd is en naar mijn mening is deze track ook één van de betere nummers van de mixtape. Op de mellow beat die gedurende het nummer te horen is, droom je rustig weg bij de flow van Mac.
Check de video hieronder:

Hoodie Allen - All American (EP)


Daar is 'ie dan! Het langverwachte debuutalbum van Hoodie Allen is vanaf vandaag te koop op iTunes.
Na de release van zijn eerste single 'No Interruption' kon het al verwacht worden, maar de EP 'All American' breekt alle verwachtingen! 

Elk nummer op de EP is echt van grote kwaliteit. De catchy refreinen, de keiharde raps van Hoodie en de fantastische beats van producer RJF, maken 'All American' een must-have. 
Samen met de EP die vandaag gereleased is, heeft Hoodie Allen ook de officiële clip van het nummer 'No Faith In Brooklyn' gedropt. Luister het volledige album en bekijk de clip 'No Faith In Brooklyn' hieronder! 

'All American'



'No Faith In Brooklyn'

Sammy Adams - Summertime (Official Video Update)


De tot nu toe nog onbekende "college rapper" Sammy Adams, heeft gisteren zijn nieuwe track 'Summertime' gedropt. Met de zomer in het vooruitzicht is dit een heerlijk nummer van de jonge rapper. 
Binnenkort komt Sammy Adams met een nieuw album waarop 'Summertime' ook te vinden zal zijn. Hou de site in de gaten voor de release van dit album, dit kan wel eens een album worden die vaak op "replay" komt te staan!

Check de "lyric video":


Downloadlink: Batshare

* Update 10 April: Sammy Adams - Summertime (Official Video) * 

Sammy Adams heeft vandaag de officiële video van zijn nummer 'Summertime' gereleased. Het is geen topper van een videoclip geworden, maar toch geeft de clip wel dat 'Summertime' gevoel!

maandag 9 april 2012

Tyga – Dancin 4 Dollas (Official Clip)


December 2011 was de maand dat Tyga zijn mixtape #BitchImTheShit uitbracht. Nu, April 2012, is het tijd voor de videoclip van zijn "stripclub-nummer" 'Dancin'4 Dollas'. In de clip wordt het leven van een jonge moeder laten zien, die haar geld bij elkaar struggelt door te dansen in een stripclub. De clip is totaal in de stijl van Tyga, al laat hij in het nummer horen dat hij niet alleen maar kan rappen over "money and bitches", maar dat hij met een wat zwoelere stem laat horen dat hij toch ook wel gevoelig kan zijn. Enjoy the video!