vrijdag 8 juni 2012

Outfit Friday Number 12

Het EK gaat vandaag van start! En dat komt natuurlijk ook weer terug in de outfit van deze week. Outfit Friday Number 12 laat zien hoe je ook met stijl naar het Nederlands elftal kan kijken. Daarnaast komen de leukste gadgets aan bod! Check snel de nieuwe Outfit Friday!


Adidas Originals Team GB Handball 5 Plug £60.00 (= 74,20 (Size.co.uk)
Blauwe Revolution Anthony Shorts Dusty €59,95 (Freshcotton)
Euro Cup Nederland T-Shirt The Hundreds €39,95 (Freshcotton)
De Aaipet €9,95 (Aaipet)
De Voorspelsjaal €2,99 (Albert Heijn)
De Funstache €0,80 per stuk (Funstache)

woensdag 6 juni 2012

Zedd - Spectrum (feat. Matthew Koma)


Eén van de producers die de laatste tijd zo'n beetje het meest gehyped wordt van allemaal, is Zedd. En deze hype rondom de producer, die zijn eigen stijl ``complextro`` noemt,  is zeker niet onterecht, want de Duitser laat ons de afgelopen tijd steeds meer kennis maken met zijn ongelovelijke talent. ´Stars Come Out´ was natuurlijk een grote hit en deze week voegt hij weer een harde track toe aan zijn lijstje. 

Op ´Spectrum´ voegt hij met de stem van Matthew Koma heerlijke vocals toe aan deze verrassende Progressive House track. Normaal zijn wij wat hardere beats van Zedd gewend, maar deze relatief rustige track is ook heerlijk te doen. ´Spectrum´ was al eerder gepreviewed en zal met deze uitgekomen Extended Mix in vele DJ sets terechtkomen. Luister en download ´m hieronder!


Download Zedd feat. Matthew Koma Spectrum (Extended Mix)

maandag 4 juni 2012

Trae Tha Truth - I’m On 2.0 ft. Big K.R.I.T, Jadakiss, J.Cole, Kendrick Lamar, B.o.B, Tyga, Gudda Gudda, Bun B & Mark Morrison


Een aantal weken geleden postte ik nog de remix van Mark Morrison's 'Return Of The Mack' en vandaag komt deze track alweer langs, maar dan in een heel ander jasje. In de eerste 'I'm On' hoorde we al een sample uit de gouden oude van Mark Morrison, nu trapt deze Engelse RnB artiest zelf het nummer 'I'm on 2.0' af! 'I'm on 2.0' is dus het vervolg op de eerste van Trae Tha Truth en op deze track zijn nóg meer grootheden te bewonderen. De officiële single is gisteren uitgebracht.

Het lijstje met namen is te groot om op te noemen, gelukkig staat dit vermeld op het plaatje hierboven. Niet alleen de rappers zijn de moeite waard, in de clip komen namelijk ook een aantal andere bekende koppen langs. Zo zijn onder andere Ludacris, Juelz Santana en Cee Lo Green te zien.
In de clip gaat het natuurlijk vooral om de solo stukjes van elke rapper. De verse van Kendrick Lamar maakt voor mij het meeste indruk. Check de clip hieronder om zelf te oordelen! Enjoy