vrijdag 11 mei 2012

Outfit Friday Number 9

Aanbeland bij Outfit Friday Number 9, richt ik mij vandaag op de outfit met de legerprints! De hype voor 2012 komt terug in de outfit en geeft je niet het gevoel alsof je een soldaat bent, maar juist dat je er met een flinke dosis swagger bijloopt! Het rode mutsje maakt het natuurlijk helemaal gek!


Legerkleurige Stussy x Converse Sea Star Sneakers €85,- (Patta)
Voi Jeans Koyoto Straight Blue €79,95 (Zalando)
T-Shirt Sixpack France Kevin Carpio Dreamcatcher White  €45,- (Freshcotton)
Carhartt hemd Mission €69,99 (Men at Work)
Rode Obey Trademark Beanie €22,50 (Revert)
NorthSkull Shambala Bracelet Black Onyx  €69,00 (Gorili / Northskull.com)

Mike Posner – Tapada World (Prod Diplo and Benny Blanco)


Posner Post! Na zijn mixtape 'The Layover' hadden wij een tijdje al niks meer van de singer/songwriter gehoord. Natuurlijk schreef hij 'Boyfriend' van Justin Bieber, maar een lekkere track hadden we al even niet meer gehoord. Net op tijd komt hij terug met een productie van Diplo en Benny Blanco. 'Tapada World' is ook al te horen in de nieuwste Amerikaanse Reebok commercial, maar deze versie schijnt nog niet de officiële versie van de track te zijn.

Het nummer klinkt weer zoals wij van Mike Posner gewend zijn, maar klinkt ook nog niet helemaal af. Geruchten gaan dat G.O.O.D.'s Big Sean de track af zal gaan maken. Verwacht wordt dat de officiële release deze maand nog zal komen, dus hou de site in de gaten voor een nieuwe update. Tot dan kun je het prima doen met de, waarschijnlijk nog niet officiële 'Tapada World' van Mike Posner!

Hujje - Agua (Original Mix)


Ik volg het duo Hujje nu voor een tijdje, sinds de release van de track 'Haunting Me' en sindsdien zijn zij telkens met een bikkelharde update gekomen. Ook nu is dat weer het geval met de nieuwe track van Hujje, 'Agua'. Weer blinkt Hujje uit in een heerlijke feelgood House beat met een eigen sound. Na 'Haunting Me' en 'Waffles' brengt Hujje met 'Agua' nu alweer de zoveelste potentiële zomer anthem uit!

De toepasselijke naam van de track is 'Agua', oftewel water. Dit is zo toepasselijk omdat de synth die onder de track te horen is doet voelen alsof je over de golven op het water scheert. Met de zomer in het vooruitzicht en de tijden aan het strand of zwembad, kan je deze track prima knallen. Geniet snel van deze update en zorg dat je de download te pakken krijgt!

donderdag 10 mei 2012

Woei x Asics Gel Lyte III (Fotoupdate!)


Nadat gister de eerste teaser was vrij gegeven, volgt vandaag al de eerste foto update van Woei x Asics Gel Lyte III sneaker. Het nieuwste nummer van het magazine Sneaker Freaker laat namelijk de eerste foto van de sneaker zien. Op het eerste gezicht zien we gelijk de suede goudachtige kleur, afgewisseld met witte en zwarte tinten en opvallende bruinachtige veters. Op de achterkant van de schoen zal het logo van Woei komen te staan. Met deze update valt te verwachten dat de release van de sneaker niet lang meer op zich zal laten wachten, dus stay tuned!

Matisyahu - Sunshine


Na Matisyahu ft. Akon - One Day heb ik weinig meer vernomen van deze Joodse reggae zanger/rapper. Maar nu is hij terug, zonder baard, maar wel met een nieuw nummer die hij gister heeft uitgebracht. 'Sunshine' is de naam van de track die ook op zijn aanstaande album te vinden zal zijn.

Het nummer hing al een tijdje rond op het internet, maar dit was dan de niet officiële release of het ging om de akoestische versie. Gisteren heeft Matisyahu dan via zijn eigen kanaal de track officieel gereleased en voor 48 uur beschikbaar voor download gemaakt. De beat is vrolijk "gesynthesized" en met zijn lekkere reggae stem, maakt Matisyahu dit tot een fijn zomers nummertje. Wees er dus snel bij en zorg dat je de track hieronder download!

Converse Chuck Taylor All Star Low ‘Stonewashed Canvas’


De klassieke en wereldberoemde Chuck All Star Low's zijn terug! Dit keer wordt er aan de zomer gedacht en daarom brengt Converse de alom bekende sneakers terug in 'Stonewashed' kleuren. 

De bouw van de all-time klassiekers is gelukkig gebleven, hier zijn alleen nieuwe kleuren aan toegevoegd. Zo zien we een op rode, grijze en zwarte kleur gebaseerde Stonewashed schoen. Verder is er een aqua/turquoise kleur te zien die perfect is voor de lente en zomer en om af te sluiten is er de navy All Star sneaker. Deze sneakers zullen voor de komende zomer weer een gegarandeerde hit zijn.
De Chuck All Star Low 'Stonewashed Pack' is vanaf nu te koop op de website van Converse zelf.

Klik op 'Lees meer...' voor alle foto's van dit vette, nieuwe pack sneakers!

woensdag 9 mei 2012

Woei x Asics Gel Lyte III


Big news! Woei heeft vandaag de samenwerking met Asics aangekondigd door middel van het laten zien van een kleine teaser op de website. Op Woei is namelijk het bovenstaande plaatje te zien, wat aangeeft dat Woei samen met Asics de zogenaamde 'Asics x Woei Gel Lyte III Cervidae' gaat uitbrengen. Dit is naar aanleiding van het vijf-jarige jubileum van de Rotterdamse sneakerstore.
'Cervidae' betekend in het latijns Hertachtigen, vandaar natuurlijk ook het plaatje. Echt veel is er nog niet bekend, maar hou J-Unes in de gaten voor meer nieuws rondom deze sneakers!

dinsdag 8 mei 2012

Meek Mill - Dreamchasers 2 (Mixtape)


Wauw! Wat een verschrikkelijk harde mixtape heeft Meek Mill gisteren gedropt. 'Dreamchasers 2' is de naam van Meek's nieuwe mixtape, die als opvolger geldt van zijn in 2011 uitgebrachte mixtape 'Dreamchaser'. Met deze nieuwe mixtape maakt de rapper uit Philadelphia ons lekker voor zijn debuutalbum 'Dreams and Nightmares, die 28 augustus 2012 uit zal komen. Tot die tijd kan je het zeker volhouden met 'Dreamchasers 2', want wat is dit een vette mixtape!

Met alleen de namen al die op de mixtape voorkomen, weet je dat dit een langverwachte mixtape is.
Rick Ross, Drake, Fabolous, French Montana, 2 Chainz, Fabolous, Mac Miller, Kendrick Lamar, Wale en Big Sean, het zijn "maar" een paar namen die de rapper op zijn mixtape krijgt. Als gevolg van al deze featurings, de flow van Meek en de keiharde beats van DJ Drama, is het Meek Mill gelukt om net als Rick Ross eerder dit jaar, de site met alle nieuwe mixtapes, DatPiff, te laten crashen. Gelukkig is de site weer online en zo kun je hieronder de volledige mixtape beluisteren en ook nog eens downloaden. Neem je tijd voor deze update, want het is het zeker waard!

maandag 7 mei 2012

Sander van Doorn & Mayaeni - Nothing Inside (Original Mix)


Sander van Doorn previewde zijn nieuwste track 'Nothing Inside' al op het WMC 2012 in Miami, maar vandaag is dan de dag dat de original mix de deur uit gaat. Op de WMC 2012 en het Ultra Music Festival 2012, beide in Miami, waren er vele previews te horen waarvan alle House liefhebbers niet konden wachten op de originele mix. Dit was ook het geval bij Sander van Doorn's 'Nothing Inside', maar dat wachten was niet voor niets.

Samen met het prachtige stemgeluid van Mayaeni is dit ook echt weer één van de zovele House knallers die de afgelopen tijd de revue passeerden. De aftermovie van WMC 2012 was al uit met op de achtergrond de preview van 'Nothing Inside'. Via dit filmpje krijg je al een heerlijk gevoel bij het nummer, dus bekijk eerst de aftermovie, waarna je daarna rustig kan genieten van de original mix, die ook te downloaden is!


Luister en download de track 'Nothing Inside' hieronder:

A New Glass (KA5UM Mashup)


Deze zware, maar mooie maandag wordt gestart met maar weer eens een Mash-Up. Dit keer gooit de uit New York afkomstige Mash-Up producer KA5UM een lekker nummer online! 'A New Glass' is een fijne House Mash-Up die sterk aan elkaar is gemixt, met als leidraad het nummer 'Back To New' die in 3 verschillende vormen steeds terugkomt. Daarnaast zijn ook Pink en Calvin Harris nog eens te horen op de track. Hieronder zijn alle tracks te zien die in 'A New Glass' voorkomen! 

Back To New (3lau Remix)
Back To New (Paris Burns Remix)
Back To New (Original Mix) - James Egbert
Raise Your Glass - Pink
Feel So close - Calvin Harris
Ladi Dadi - Steve Aoki Feat Wynter Gordon

Beluister en download: