vrijdag 25 mei 2012

Outfit Friday Number 10

Daar is dan de eerste echte zomer outfit van 2012! Door het zonnetje en alweer de 10e Outfit Friday, wordt dit gevierd met een heuse, redelijk betaalbare zomeroutfit! Vandaar er vrolijke turquoise en mintgroene kleuren in de outfit verwerkt zijn! Geniet van het zonnetje vandaag!


Arizona Mocca Suede Birkenstock Slippers €60,95 (Birkenstockstore.nl)
Turquoise/Groene Sweet Skateboards Short €54,95 (Zalando)
Zwart Fluoriserende Tanktop The Hundreds €29,95 (Freshcotton)
Strooien Hoedje H&M €7,95 (HM.com)
Mintgroene Zonnebril H&M €7,95 (HM.com)
Meerkleurige Set van 4 Armbanden H&M €4,95 (HM.com)

Patta 2012 Spring/Summer Lookbook


Ons eigen Amsterdamse merk Patta dropt zo net voor de zomer hun eigen 2012 Spring/Summer Lookbook. De kiekjes zijn gemaakt door Menne Kok en als modellen zien we Cinnaman, Tito en Vic Crezée.

Met het Spring/Summer Lookbook van 2012 dropt Patta één van de meest complete collecties die het merk ooit heeft uitgebracht. Zo zijn er gedetailleerde en kwalitatief goede tanktops te zien en dropt Patta hoodies, crewnecks, jassen en zelfs chinos. Voor de aankomende collectie zijn er ook samenwerkingen met Kangaroos voor schoenen en met Ebbets Field Flannels voor de verse petjes. 
De eerste items van de Patta collectie zullen 1 juni in de winkel liggen en op de website van Patta komen te staan. Meer foto's beschikbaar na 'Lees meer...'

D-WHY – We Don’t Know


Het nummer 'We Don't Know' is al een tijdje te zien op Youtube, maar helaas zat daar nog geen downloadlink bij. Maar gisteren kwam dan het goede bericht dat de track ook eindelijk voor download beschikbaar is. Ik raad iedereen aan deze lekkere Hip-Hop/Pop track te downloaden, want het nummer heeft een heerlijke sound.

Zoals gezegd was de video van het nummer al een tijdje uit. Als je de video bekijkt doet het je vast een beetje denken aan Rihanna's 'We Found Love', want ook in deze clip zie je de onbezorgde levens van de zogenaamde 'Generation Y'.
Verder zal het nummer te vinden zijn op de aankomende mixtape van D-WAY, maar luister eerst maar naar 'We Don't Know, wat gegarandeerd een goed gevoel oplevert. Bekijk de clip en download 'm!


Sex Ray Vision - Work Out Mix Vol. 1


Wanneer je van de zon aan het genieten ben of aan het trainen bent, is niets lekkerder dan een lekkere mix die een tijdje blijft afspelen. Hiervoor moet je natuurlijk wel de goede mix hebben, die precies afspeelt wat jij lekker vindt. Ik denk dat de 'Work Out Mix Volume 1' van Sexy Ray Vision jou hier erg mee helpt. Een mix van ruim 30 minuten met alle feel good House tracks aan elkaar gemixt. 'Work Out Mix Volume 1' laat alle bekende remixes achter elkaar afspelen met een goede afwisseling. Zorg dat je deze mix snel download of gewoon afspeelt op J-Unes, deze mag niet missen tussen je verzameling House mixtapes!

donderdag 24 mei 2012

Fat Joe – ‘Pride & Joy’ (Feat. Kanye West, Miguel, Jadakiss, Mos Def, DJ Khaled, Roscoe Dash & Busta Rhymes)


Crack is back! Op 'Pride & Joy' is Fat Joe het gehele nummer te horen, Kanye, Miguel en de andere artiesten zijn slechts alleen in de achtergrond te horen. Kanye pakt het op met de toch steeds meer gehate autotune, maar in 'Pride & Joy' geeft het toch wel een chille sfeer mee!

Het zwoele piano geluid dat het gehele nummer te horen is, is geproduceerd door Bink. Op deze beat kan Fat Joe perfect zijn comeback(?) maken, alhoewel ik toch liever ook nog een verse van Kanye gehoord had. Maar goed, wij moeten het doen met de volledige raps van Crack en op 'Pride & Joy' is dat zeker niet verkeerd! Beoordeel de track hieronder zelf en pak die download!

U2 – With Or Without You (Clinton Sparks Remix)


De Amerikaanse DJ Clinton Sparks is vooral de laatste tijd zeer druk bezig met het droppen van nieuwe House tracks. En met de remix van 'With Or Without You' van U2 weet hij ook zijn debuut te maken op J-Unes! Met deze voor de club gemaakte House track, hoop ik dat Clinton Sparks nog meer bekendheid zal krijgen met zijn harde nummers.

De remix van 'With Or Without You' is de 5e release van de Amerikaanse DJ deze maand. Hiermee is hij hard op weg nog meer bekendheid te generen. De komende maand staat er zelfs een samenwerking met Pitbull op het programma. Pitbull is niet echt mijn ding, gelukkig is de remix van 'With Or Without You' dat wel! Luister en download de track hieronder zelf!

dinsdag 22 mei 2012

San Marchello & Praia del Sol - Sunshine (Solar)


Een gouden tip op de dinsdagmiddag: Gooi 'Sunshine' van San Marchello & Praia del Sol onmiddellijk keihard aan op je speakers! Wat is dit een heerlijke plaat! Zoals de titel al doet vermoeden, kun je 'Sunshine' het best draaien wanneer je lekker van het zonnetje aan het genieten ben en daar is vandaag natuurlijk de uitgelezen kans voor.
Een aantal minuten geleden heeft Praia del Sol deze track gedropt op zijn Soundcloud account. Helaas is er nog geen downloadlink bijgevoegd, dus blijf op J-Unes om deze track on repeat af te blijven spelen!

Demarco - This Is The Life (Sun Tan Riddim)


Gettin' ready fi dah summa! Demarco brengt op deze heerlijke zomerse dag, ook een heerlijke zomerse track. Cashflow records produceerde de vrolijke 'Sun Tan Riddim' waar Demarco de track 'This Is The Life' op heeft gemaakt. In 'This Is The Life' maakt Demarco duidelijk wat voor hem "de Leven" is. 

Naast Demarco, zijn er ook nog andere artiesten die hun kunstje hebben gedaan op de 'Sun Tan Riddim'. Zo heeft Stein een heerlijke track afgeleverd, maar ook Khago heeft er iets fijns van kunnen maken!
Perfecte riddim voor op het strand, zorg dat je hem luistert! Er is nu ook een downloadlink aanwezig!

maandag 21 mei 2012

DJ Khaled (feat. Chris Brown, Rick Ross, Nicki Minaj & Lil Wayne) – Take It to the Head (Official Video)


DJ Khaled dropt de video voor zijn single 'Take It To The Head' die op zijn opkomende album 'Kiss The Ring' te horen is. In samenwerking met producer Colin Tilley, levert DJ Khaled met de bekende YMCMB artiesten weer een sterke clip af.
De leadsingle voor alweer Khaled's zesde album was eind maart al gereleased en maakte een positieve indruk in de Hip-Hop game. De clip is hier een goed gevolg op en als je goed kijkt zie je nog een aantal andere artiesten langskomen. Check it out!