zaterdag 21 april 2012

Archie (feat. Anna Yvette) – Villo (Extended Edit)


Waar ik de Preview en de Radio Edit van 'Villo' al was tegengekomen, ben ik nu pas uitgekomen bij de officiële Extended Edit van het nummer. Archie, waarvan de mensen eerst nog dachten dat dit de naam was van de samenwerking tussen Avicii en Alesso, komt na het al eerder geplaatste 'Leto', nu met de super House plaat 'Villo'.

Net als in 'Leto' bracht Archie al die heerlijke Avicii-achtige beats, in 'Villo' doet hij dat alweer maar gooit de Russische DJ er ook nog eens fantastische vocals in. Anna Yvette zorgt voor een fijne opbouw tot aan de climax, die ook weer om te genieten is. Om een lang verhaal kort te maken; Archie dropt weer een heerlijke, zomerse House track die je hieronder kan luisteren en ook nog eens te downloaden is!

vrijdag 20 april 2012

Outfit Friday Number 6

De dag waarop jullie natuurlijk allemaal weer gewacht hebben: Outfit Friday! Outfit Friday Number 6 maakt van grijze kleren in je outfit toch een opvallende en harde outfit!


Grijze Puma Clyde x Undefeated Ballistic €89,- (43einhalb/Size.co.uk)
Dr. Denim Chino Burgundy £60.00 (= €73,43) (Brothers Menswear)
Wit Rockwell T-Shirt Hitch Hiking €35,- (Freshcotton)
Grijze Hooded Gilet £55.00 (= €67,31) (River Island)
Zwart WeWood Horloge $120.00 (= €91,70) (WeWood)
Rode Fjall Raven Backpack €59,95 (Freshcotton)

donderdag 19 april 2012

The Naked & Famous - Young Blood (Tiësto & Hardwell Remix) (Preview)


Er zit weer een heerlijke Progressive House plaat van eigen bodem aan te komen. DJ Hardwell heeft een aantal uur geleden de preview van de 'Young Blood Remix' samen met the one and only DJ Tiësto online gezet. Hij werd al gedraaid op de Ultimate Music Experience 2012 in South Padre Island, maar hier is dan de officiële preview van de heerlijke House plaat.

Na 'Zero 76' is dit de tweede samenwerking van de twee Nederlandse top DJ's. Nu bundelen zij samen de krachten voor de remix van 'Young Blood', oorspronkelijk van The Naked & Famous. De preview laat een fijne up-tempo beat horen met heerlijke vocals en wanneer je eindelijk de climax hoort, weet je dat dit een topper gaat worden! De officiële release datum is al over een klein weekje, de track staat gepland voor 24 april voor Tiësto's tweede deel van zijn Club Life compilatie serie. Hou het tot die tijd nog even vol met de preview of check het live optreden op van DJ Tiësto @ UME 2012!



Riz - Waiting Up (Ft. Drake)


De man die 8 april nog in ons landje te vinden was voor een optreden in de HMH, is vanaf vandaag te horen op de track 'Waiting Up' van Riz. Of is Riz te horen op de track van Drake? Want het deel van Drake is verreweg het beste deel van het nummer.

'Waiting Up' was eigenlijk gepland voor 1 mei, maar door omstandigheden is de track nu al gereleased. In eerste instantie gingen de geruchten dat Riz zelfs zonder toestemming van de master himself het deel van "Drizzy" heeft gebruikt. Maar het volgende Twitterbericht van @definitely_nah, een grote blog in Amerika, heeft inmiddels het volgende gemeld :


Geen rare praktijken dus, maar wel een lekkere track die hieronder te beluisteren en te downloaden is:



Downloadlink: Zippyshare

woensdag 18 april 2012

The Partysquad - The Badman Rave EP


Gisteren heeft The Partysquad hun nieuwe EP gereleased en ik kan je vertellen dat 'The Badman Rave EP' een zeer vette indruk heeft achtergelaten. Na het succes van de track 'Original Don', is The Partysquad doorgegaan met het produceren van gekke mixes van Reggae met andere muziekstijlen als Hardstyle en Electro.

Op de EP zijn 6 partybangers te horen die je echt niet onder 1 genre kan scharen, maar The Partysquad heeft er toch een naam aan kunnen geven; The Badman Rave. De track 'Original Don' samen met Major Lazer heeft een goede indruk achter gelaten, dus wees ook klaar voor deze EP van The Partysquad, de nummers op The Badman Rave EP zullen namelijk net als 'Original Don', de dansvloeren wereldwijd kapot gaan maken!

Je kunt de EP kopen op iTunes of Beatport, maar om toch even zo lief te zijn post ik hier de downloadlink voor jullie: Luckyshare Ook is hieronder de minimix te beluisteren!

dinsdag 17 april 2012

Maroon 5 Ft. Wiz Khalifa - Payphone


Maroon 5 is terug met waarschijnlijk toch weer een nieuwe hit. Samen met rapper Wiz Khalifa dropt de Popband namelijk het nummer 'Payphone'. Deze track zal zeker weer gaan scoren op de radio, maar met de samenwerking met Wiz gokt Maroon 5 toch ook een beetje op de Hip-Hop kant.

Normaal ben ik zeker geen Maroon 5 fan, maar dit nummer klinkt toch wel lekker in het gehoor hoor! Natuurlijk komt Wiz ook weer hard op de track, maar Adam Levine, ook bekend als jurylid van The Voice USA, geeft het nummer een lekkere "vibe". 'Payphone' zal te horen zijn op het aanstaande album van Maroon 5, 'Overexposed', dat in juni zal uitkomen. Voor nu kun je genieten van het gewoon goede nummer 'Payphone', dat hieronder te beluisteren en downloaden is!


Downloadlink: Sharebeast

David Heartbreak - Pretty Hooligan


Ik zal weinig woorden vuil maken aan deze update. Deze Moombahton update van David Heartbreak is een keiharde track voor elk feestje. 'Pretty Hooligan' is een wat snellere versie van het Moombahton genre en daarom juist geschikt om compleet gek op te gaan! 

Skrillex & Damian Marley – Make It Bun Dem


Een samenwerking die je misschien niet snel zal verwachten, maar Reggae artiest Damian Marley en de Dubstep producer Skrillex, brengen samen het nummer 'Make It Bun Dem' uit. Maar met het steeds populairder worden van het genre Moombahton, was het toch wel wachten op een samenwerking tussen een Reggae artiest en Dubstep producer. En deze samenwerking werpt zeker zijn vruchten af!

Na een paar previews en niet officiële tracks, is er nu eindelijk een officiële release van de samenwerking tussen de twee artiesten. 'Make It Bun Dem' begint met de chille flow van Damian op een Reggae beat, waarna Skrillex daar een gekke Dubstep beat doorheen gooit. Wat mij betreft een succesvolle samenwerking wat resulteert in een lekkere Reggae/Dubstep track!



Te downloaden op: Elcorillord

maandag 16 april 2012

Hujje - Waffles (Original Mix)


Ik volg het duo Hujje sinds de twee de heerlijke House plaat 'Haunting Me' dropte en dat is niet voor niets. Met 'Haunting Me' had Hujje al een goede binnenkomer en met de nieuwe track 'Waffles' gaan zij lekker door.
Zoals het bovenstaande plaatje al doet vermoeden, hebben wij te maken met weer een lekkere, fijne House track. Ik zal er verder geen woorden aan vuil maken, dus: "Listen to 'Waffles' and download it, while you're enjoyin' your waffle!!!

The Dean's List - Take Shape (+ downloadlink album 'Generation X')


The Dean's List, de rijzende Hip-Hop groep uit Amerika, heeft de officiële clip gereleased voor de track 'Take Shape'. Begin april heeft The Dean's List het album 'Generation X' gedropt, die ik overigens volledig gemist hebt, maar van dit album is 'Take Shape' dus ook afkomstig.

'Take Shape' heeft een catchy, elektronische beat, een goede tekst maar vooral ook een leuke clip. In de clip gaan alle boys van de groep samen met andere partyanimals volledig uit hun plaat, wat eindigt in een hilarisch politiebezoekje.
The Dean's List is een groep om zeker te blijven volgen en omdat ik 'Generation X'  gemist heb, is hieronder het album als nog te downloaden. Geniet ondertussen van de leuke videoclip van 'Take Shape'!


Download 'Generation X' op Dopehood

Hardwell & Dannic - Kontiki (Original Mix)


Na een lange periode gewacht te moeten hebben, is de Original Mix van Hardwell's en Dannic's 'Kontiki' eindelijk uitgekomen. Begin maart kregen wij de officiële teaser al te zien, nu meer als een maand later kunnen we dan ook genieten van de officiële versie van de keiharde House track 'Kontiki'.

Met 'Kontiki' laten de twee DJ's nog maar eens horen waarom de Nederlandse DJ's zo bekend zijn geworden in de rest van de wereld. Met de samenwerking met Hardwell, zal de carrière van Dannic ook een flinke boost krijgen. 'Kontiki' is weer een echte progressive House knaller en zal weer veel indruk maken in de Housewereld! De track is te kopen op Beatport, maar hieronder ook te downloaden en te beluisteren.



Download op: Hulkshare