zaterdag 28 april 2012

Bow Wow Ft. T-Pain - Better


Bow Wow en T-Pain zijn terug van geweest! De twee zijn namelijk samen te horen op de heerlijke RnB/Hip-Hop track 'Better'. "Mr. Autotune" begint de track, maar 'Better' komt waarschijnlijk op het nieuwe album van Bow Wow te staan. Dit album, genaamd 'Underrated', staat gepland voor 12 juni en met 'Better' geeft Bow ons een lekker voorproefje op zijn album!



Download op: Sharebeast

vrijdag 27 april 2012

Outfit Friday Number 7

Met Koninginnedag in aantocht kon ik het niet laten om de kleur Oranje in deze Friday Outfit te verwerken. Met deze outfit wil ik jullie fresh zien op één van de QDAY festivals!


Adidas ZX 700 Shablue Bone/Orange Blue $69.99 (= €52,96) (Shoesbox.eu)
Blauwe J.C. Rags Grenade loose tapered fit coated Jeans €109,99 (Men at Work)
Witte Obey Stefan Glerum T-Shirt €29,95 (Freshcotton)
Zwart Carhartt Sweatvest €99,99 (Men at Work)
Blauw Oranje Snapback Obey Atlethics Royal €29,99 (Freshcotton)
Oranje EDC Military Star Vibrant €60,00 (ikwileenhorloge.nl)

donderdag 26 april 2012

Freshcotton 2012 Summer Lookbook


Het blijft Lookbooks regenen! Nu gooit Freshcotton namelijk het Lookbook voor de zomer van 2012 online. Het strand Blijburg, op IJburg in Amsterdam, is de locatie waar de mooiste zomerlooks van Freshcotton gefotografeerd zijn. Alle trends van dit jaar zijn vastgelegd en in een zomerse stijl weergegeven!

De trends volgens Freshcotton deze zomer zijn vooral de T-Shirts met prints, de Pocket Tees, de gekleurde Chino's, de kleurige Shorts en makkelijke Sneakers. Alle items uit het Lookbook zijn te koop bij Freshcotton, dus check het Lookbook snel en shop jezelf klaar voor deze zomer! 
Hier kun je het volledige Lookbook bekijken: Freshcotton 2012 Summer Lookbook

Mashup Germany - Numb Encore 2012


De laatste tijd zijn er enorm veel mash-ups uitgebracht. Dit keer is het de beurt aan Mashup Germany om te laten zien of hij er geslaagd is om meerdere tracks door elkaar te mixen. En met het nummer 'Numb Encore' van Jay-Z en Linkin Park is dit een gewaagde poging, maar wel een enorm geslaagde poging!

Mashup Germany is een Amerikaanse Duitser die een aantal weken geleden ook al zijn Mash-Up album 'Back To The Future Volume 6' dropte. Maar toch echt de hardste track van dit album is de 'Numb Encore 2012' Mash-Up. Met de nog steeds dope track 'Numb Encore', de stem van T-Pain en een heerlijke House beat, weet Mashup Germany een keiharde Mash-Up te produceren! 

Mack Maine - Celebrate ft. Lil Wayne & Talib Kweli


Gisteravond had de Amerikaanse DJ Clue in zijn eigen show een primeur. Hij liet ons als eerst kennismaken met wat de nieuwe track van Lil' Wayne zou zijn. Maar vandaag is het officiële nummer 'Celebrate' pas echt uitgebracht en hij blijkt niet van Weezy zelf te zijn.

'Celebrate' is namelijk de single van Mack Maine. Samen met dus Lil' Wayne en ook nog Talib Kweli, rappen en zingen zij over dat elke dag gevierd moet worden met een fles champagne. Op de energieke en vrolijke beat verspreiden de 3 rappers een positieve flow met hun raps. Het is weer even wat anders dan wat wij normaal gewend zijn van de rappers, maar dat maakt deze track zeker niet minder lekker! Enjoy de track en download 'em!



Download: Sharebeast

Nike Air Vortex Vintage - Summer 2012


Nike dropt weer een nieuwe collectie voor de zomer van 2012! Dit keer zijn het de Nike Air Vortex Vintage die licht zijn aangepast en in meerdere kleuren worden aangeboden, om zo de aankomende zomer goed te beginnen!

Nadat vele schoenen van Nike in 2012 zijn aangepast met het zogenaamde 'Hyperfuse', de stof die meestal bovenop de voorkant van de schoen zit en de sneaker laat "ademen", is dit ook toegepast op de nieuwe collectie van de Nike Air Vortex Vintage sneakers. 
Behalve deze kleine aanpassing zijn de Nike Air Vortex gelukkig gewoon hetzelfde gebleven, op de natuurlijke fantastische nieuwe kleurencombinaties na.
De schoenen zijn uitgerust met suede stukken bovenop de schoen, de van nylon gemaakte "swoosh" en de de van zachte foam gemaakte zool. De Nike Air Vortex Vintage collectie is tot nu toe alleen nog te koop bij de grotere sneakerstores in Europa, zoals Barcelona's 24 Kilates, maar de sneakers zullen vanaf mei in meerdere sneakerwinkels in Europa te koop zijn!

Klik op "Lees meer..." voor meer foto's van deze vette collectie!

woensdag 25 april 2012

Chris Brown ft Fat Joe - Another Round (Zouk Remix) (by Phraze)


Op een grijze dag als vandaag is het zeer fijn om een update als deze binnen te krijgen. Vandaag drop ik namelijk de Zouk Remix van 'Another Round', de sterke RnB track van Chris Brown en Fat Joe. Phraze heeft het voor elkaar gekregen om dit nummer een lekkere zomerse vibe te geven door er een heerlijke Zouk beat in te brengen. Misschien waardeer je de officiële versie van 'Another Round' meer, dit is gewoon een track die je in je zomerse afspeellijst móet hebben! Luister het nummer snel hieronder, helaas is er nog geen downloadlink beschikbaar.

dinsdag 24 april 2012

DJ Tiësto - Club Life Volume 2


Om terug te komen op de preview van de 'Young Blood' remix van DJ Hardwell en DJ Tiësto, post ik het onmisbare compilatiealbum 'Club Life, Volume 2 Miami' van onze eigen Tijs Verwest. Dat deel twee doorgaat op de Miami-hype is niet verrassend te noemen, aangezien de stad zich nu toch wel echt positioneert als dé Dance/House stad van de wereld. Met festivals als WMC 2012 en UMF 2012 lukt het de stad om elke House of Dance producer naar Miami te halen.

Op 'Club Life, Volume 2 Miami' horen we dat DJ Tiësto zich steeds meer uit de Trance wereld onttrekt en zich ook meer richt op het House genre. En dit doet hij met succes! Zo zijn er op het album aanzienlijk veel remixes te vinden, zoals van de twee heerlijke House knallers "In My Mind" en "Can't Stop Me Now". Toch heeft Tiësto ook nog ruimte over gelaten voor wat eigen producties en vooral 'Maximal Crazy' is een perfect voorbeeld van de echte DJ Tiësto!

Hieronder is de volledige tracklist te zien en daarnaast is er ook nog een download te vinden. Waan jezelf snel in de clubs van Miami en download de topper van een compilatiealbum;
'Club Life, Volume 2 Miami'!

01 – Miami (Original Mix) (02:05)
02 – Chasing Summers (Original Mix) (04:15)
03 – We Own The Night (04:30)
04 – What Can We Do (A Deeper Love) (Third Party Remix) (04:45)
05 – If A Lie Was Love (Baggi Begovic & Robbie Taylor Deep Remix) (03:00)
06 – Somebody That I Used To Know (Tiësto Remix) (03:45)
07 – Paradise (Tiësto Remix) (04:15)
08 – Walls (Original Mix) (06:07)
09 – Young Blood (Tiësto & Hardwell Remix) (05:04)
10 – Life (Original Mix) (05:15)
11 – Long Time (Original Mix) (05:15)
12 – In My Mind (Axwell Mix) (05:49)
13 – Arena (Original Mix) (05:19)
14 – Can't Stop Me Now (Tiësto Remix) (04:39)
15 – Make Some Noise (Original Mix) (06:00)
16 – Maximal Crazy (Original Mix) (04:29)

Download het album hier: Crocko

Wiz Khalifa - Work Hard, Play Hard


Dit is een bommetje hoor! Nadat Wiz Khalifa vorige maand nog zijn mixtape 'Taylor Allderdice' dropte, brengt hij ons nu al zijn eerste nummer voor zijn aankomende album 'O.N.I.F.C', dat pas in augustus zal uitkomen. Ik hoop dat Wiz bezig is met nog meer tracks als deze, want dan weet ik zeker dat zijn nieuwe album weer net zo een succes zal gaan worden als 'Rolling Papers' dat was!

Wiz gaat hard op 'Work Hard, Play Hard'. In de track deelt hij de lessen die hij heeft geleerd tijdens zijn weg naar roem en rijkdom. Net als in 'Black and Yellow' gooit de Taylor Gang generaal er weer een catchy refrein in, waardoor dit een gegarandeerde hitknaller zal worden! 



Ook is de track al te downloaden op Zippyshare

maandag 23 april 2012

Axel Tony Ft. Admiral T - Ma Reine


Een update vanaf Franse bodem! De zanger Axel Tony heeft samen met Admiral T uit Guadeloupe, de videoclip van het heerlijke nummer 'Ma Reine' uitgebracht. De video van 'Ma Reine', wat staat voor 'My Queen', is geschoten in de paradijselijke Bahama's, waardoor je deze track nog vaker zult draaien in de zomer. Binnekort brengt Axel Tony ook zijn album 'Axel Excelle' uit, waar ook deze lekkere Zouk track 'Ma Reine' op te vinden zal zijn! Enjoy!

Daily Paper 2012 Summer/Pre-Fall Collection Lookbook


Weer een nieuwe update van een Amsterdams kledingmerk. Na de Summer/Pre-Fall Collection van Filling Pieces, is het nu de beurt aan Daily Paper om ons te verblijden met een nieuwe collectie. En met de zomer in aantocht denk ik dat Daily Paper hier zeker in slaagt!

Het Amsterdamse merk is opgericht in 2010 en beschrijft de kleding als authentieke casual kleding, geïnspireerd door de Afrikaanse achtergrond en wat gefocust is op kwaliteit, cultuur en fijne detaillering. Met het Lookbook voor de 2012 Summer/Pre-Fall Collection, zien we deze inspiratie en focus zeker terug. Zo zijn er mooie, vrolijke T-Shirts te zien met toffe prints, speciaal om jou er in de zomer fresh bij te laten lopen!

De producten van Daily Paper zijn in Nederland te koop bij de bekende webshop Freshcotton, maar de kleding is ook te koop in de winkels bij Acht Amsterdam en Gorili in Rotterdam. De 2012 Summer/Pre-Fall Collection zal vanaf de tweede week in mei in de winkels liggen!

Voor meer foto's uit het Lookbook, klik dan hieronder op 'Lees meer...'!

Huey Mack - A Boy Named Hue (Mixtape)


Deze week wordt afgetrapt met een nieuwe mixtape. De Amerikaanse "collegerapper" Huey Mack dropt  zijn 3e mixtape genaamd 'A Boy Named Hue'. In 2010 dropte Huey Mack zijn eerste mixtape en in de tussentijd heeft hij veel bekendheid gewonnen wat geresulteerd heeft in deze chille mixtape!

De mixtape verzekerd je een aantal nummers die je op elk moment op kan zetten, in welke mood je dan ook bent. Rustige of harde beats, chille flows of juist sterke, diepte teksten, eigenlijk is het allemaal wel te vinden op de mixtape. Beluister de mixtape hieronder, download hem daarna en laat je volledig overtuigen door "The boy named Hue"! 



Download de mixtape hier: Mediafire

Kanye West Ft. DJ Khaled - Way Too Cold (Unofficial Video)


Waar Kanye ons een aantal weken geleden verraste met het opeens uitbrengen van de track 'Theraflu', het veranderen van de naam van dit nummer naar 'Way Too Cold', is er nu een onofficiële videoclip van het nummer uitgebracht. De clip is geproduceerd door @Ash_Innovator , maar ook al lijkt de clip officieel, op allerlei blogs is te melden dat dit nog niet gaat om de officiële clip van het nummer.

Toch is deze track en de clip het vermelden waard, omdat het nummer natuurlijk voor de nodige opschudding heeft gezorgd door de namen die hij in het nummer gebruikt. Namen als Amber Rose en Kim Kardashian worden flink besproken. Maar ook de clip is weer geniaal te noemen, op 5th Avenue in New York zie je de jonge Kanye rappend met een chick aan zijn zijde. Totdat de officiële clip uitkomt, zal je het tot dan met deze, wel heel vette, onofficiële versie moet doen, die hieronder te zien is!