zaterdag 31 maart 2012

Sex Ray Vision - Relax EP


Sex Ray Vision is de alias van de 23-jarige Ravi Parikh uit California. In slechts een paar maanden tijd is deze House producer van volledige anonimiteit naar een bekende, opkomende DJ gegaan. De stijl van Sex Ray Vision is wel een beetje te vergelijken met een mix van Avicii en Hardwell. Begonnen met het uitbrengen van enige bootlegs, komt Sex Ray Vision nu met een eigen project.

De 'Relax EP' is een fantastische mix van verschillende House beats. Zo staan er, zoals de titel van de EP al zegt, een aantal House tracks op die zeer relax zijn. Maar ook zeker 6 van de 9 nummers zijn echte "Clubbangers". De 'Relax EP' is een aanrader voor iedere House/Dance liefhebber.

Alvaro & The Partysquad - Wataah


Vandaag een nieuwe House knaller voor in de clubs! Want 'Wataah' van de Nederlandse combinatie Alvaro en The Partysquad zullen de voetjes zeker laten bewegen op de dansvloer!
Weer zo'n typische track van The Partysquad die je op ieder moment van de dag zal voelen. Enjoy!

vrijdag 30 maart 2012

Outfit Friday Number 3

Beter laat dan nooit, maar hier is hij dan: Outfit Number 3! Vanaf nu wordt er ook bij vermeld waar je het kledingsstuk kunt kopen!



Grijs T-Shirt Obey Urban Roots €37,50 (Freshcotton)
Groene Die For It Jeans €79,99 (Men At Work)
Wit/Groene The-Quiet-Life College Dart Snapback €35,00 (Freshcotton)
Groene Eastpack Padded Pack'r Wacko €38,50 (Freshcotton)
Grijze Supra Vaider Sneakers €109,95 (Zalando)

Bei Maejor - Upscale (Mixtape)


Zelf ben ik een groot fan van deze man. Als RnB producer, songwriter en artiest brengt Bei Maejor met grote regelmaat de lekkerste RnB tracks uit. Dit keer komt hij met de mixtape 'Upscale' die 16 nummers bevat.
En ik kan 'Upscale' echt aan iedereen aanraden, met zijn eigen style en zonder andere artiesten op de mixtape, brengt hij een verscheidenheid aan RnB tracks die stuk voor stuk super zijn! Zijn al eerder uitgebrachte nummer 'The Truth' is natuurlijk heerlijk, maar in mijn ogen is de track 'Fitness' ook echt een topper!

Luister en download de mixtape hieronder:



Downloadlink: DatPiff

Sammy Adams - Summertime


De tot nu toe nog onbekende "college rapper" Sammy Adams, heeft gisteren zijn nieuwe track 'Summertime' gedropt. Met de zomer in het vooruitzicht is dit een heerlijk nummer van de jonge rapper. 
Binnenkort komt Sammy Adams met een nieuw album waarop 'Summertime' ook te vinden zal zijn. Hou de site in de gaten voor de release van dit album, dit kan wel eens een album worden die vaak op "replay" komt te staan!

Check de "lyric video":


Downloadlink: Batshare

donderdag 29 maart 2012

Adidas Originals 2012 Spring/Summer LA Trainer Pack


De originele "Adidasjes" zijn terug in een nieuwe verpakking. Het schoenenmerk brengt voor deze lente/zomer namelijk het 'Adidas Originals 2012 Spring/Summer LA Trainer Pack' uit.
Naast de 3 kleuren die hierboven op de foto te zien zijn, zijn er nog een aantal andere kleuren uitgebracht.
De schoenen zijn in alle kleuren te koop bij de volgende webwinkel: Afew-Store

dinsdag 27 maart 2012

Enmeris - Me Tienes Loco


Enmeris is een urban artiest uit Curacao en is in zijn eigen land zeer bekend. Hier in Nederland is dat nog zeker niet het geval, slechts een aantal sites hebben de tracks van Enmeris opgepikt. Misschien brengt hij daar nu verandering in met zijn nieuwe nummer 'Me Tienes Loco'!

 

Op dit moment is hij ook druk bezig met de clipshoot van deze track, hieronder alvast een voorproefje!


Het nummer is al wel te op downloaden: Hulkshare

Thomas Gold - Sing 2 Me (Original Mix)


Het nummer ´Sing 2 Me´ van Thomas Gold had zijn eerste preview al in september 2011, waarna nog een aantal korte stukjes van het nummer voorbij kwamen in verschillende sets van de Duitse DJ. Gisteren is dan eindelijk de volledige track uitgekomen en het was het wachten zeker waard!

Met de release van het nummer bij het label ´Axtone Records´, brengt de DJ ons een meesterwerk. Met het fantastische pianowerk dat in het nummer verwerkt is, maakt het de track tot een meesterlijke progressive, feel good song. Verwacht nog meer knallers dit jaar vanuit Axtone Records, maar ook zeker nog meer toppers als deze van Thomas Gold!

'Sing 2 Me' is tot op heden alleen nog te koop op: Beatport