zaterdag 7 april 2012

Drake's 'Take Care' & 'HYFR' Official Video Clips


Drake heeft dan eindelijk zijn eerste officiële clips van het album Take Care uitgebracht. De nummers 'Take Care en 'HYFR' zijn officieel verfilmd en het eindresultaat mag er zeker wezen!

De clip van 'Take Care' samen met Rihanna, is een rustige, mooie clip. 'HYFR' daarentegen is een veel vrolijkere clip waarin Drake terug kijkt op zijn verleden. Samen met Lil' Wayne maakt hij er een feest van tijdens zijn Bar Mitzwah ceremonie. 
Beide clips zijn anders dan we van Drake gewend zijn, maar 'Take Care' en 'HYFR' zijn allebei steengoed! 

'Take Care'


'HYFR'

DJ Trademark & Yoni - Wonderfield


En alweer een Mash-Up. En alweer een knaller! Dit keer is het DJ Trademark die samen met Yoni een House kunststukje neerzet door verschillende nummers door elkaar heen te mixen. Soms een beetje rommelig, maar wanneer de echte beat er eenmaal in komt, weet je dat je er een heerlijk nummer bij hebt!

De volgende nummers zijn in de Mash-Up te horen:
'Language (Original Mix)' Porter Robinson
'Firework' Katy Perry
'Someone Like You' Adele
'No Sleep' Wiz Khalifa
'Wonderwall' Oasis


Downloadlink: Hulkshare

vrijdag 6 april 2012

Outfit Friday Number 4

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op het gebied van mode, wordt vandaag Outfit Friday Number 4 voorgeschoteld!


Grijze Criminal Damage Men's Elasticated Cuff Jeans £27.50 (= €33,37) (Designerwear.co.uk)
Zwart London City Print T-Shirt £16.00 (= €19,41) (River Island)
Blauwe Denim Gilet £40.00 (= €48,53) (River Island)
5 Panel Cap The Quiet Life $36.00 (= €27,55) (The Quiet Life)
Zwarte Men's Black Frosted Sunglasses Vans £13.50 (= €16,38) (Chemical-records.co.uk)
Rode Nike Mavrk Mid 2 € 79,95 (Freshcotton)

donderdag 5 april 2012

Lana Del Rey – Video Games (Remix Feat. Kinetics & One Love)


Na het uitkomen van Lana Del Rey's 'Video Games' zijn er al vele remixes van dit nummer uitgebracht. Toch heb ik tot nu toe niet echt een goede remix voorbij zien komen (of heb jij wel een goede remix in je lijstje?). Maar met de remix van Kinetics & One Love komt daar voor mij in ieder geval nu wel verandering in!

In deze remix wordt de track 'Video Games' gelukkig lang genoeg behouden en gooien de twee rappers daar tussendoor er een aantal harde raps uit. Een goed voorbeeld van een lekkere Hip-Hop remix!


Downloadlink: Soundowl

5 & A Dime - Breaking Spring


Met 5 & A Dime geloof ik in een nieuwe aanwinst voor J-Unes! Ook al is deze Amerikaanse DJ al een tijdje bezig om het te maken in de 'Electronic Dance Music' scene, hoor ik vandaag door zijn nieuwste nummer 'Breaking Spring', voor het eerst van deze producer. En na het beluisteren van zijn andere nummers weet ik het zeker, we gaan nog vaker van deze DJ horen.

Kelly Clarkson, Carly Rae Jespen, Jessie J en Katy Perry. Nooit verwacht dat er een nummer van deze 4 dames tegelijk op de site kwam te staan. Maar 5 & A Dime heeft het voor elkaar gekregen om van 5 verschillende tracks, één topper van een Mash-Up te maken! Luister hieronder naar 'Breaking Spring'!

woensdag 4 april 2012

Stein Ft. Tiana - Long Distance Relationship


Vandaag kun je jou dag afsluiten met een rustige dancehall track. De twee Dancehall artiesten Stein en Tiana komen namelijk samen met het fijne, rustige 'Long Distance Relationship'. Ook al wordt er over de moeilijkheden van een lange afstand relatie gezongen, het gevoel dat je bij het nummer krijgt, is een stuk aangenamer. Sit back and relax!

 

Download op: Hulkshare

dinsdag 3 april 2012

T.I. - Love This Life


Met zijn nieuwe album 'Trouble Man' on the way, brengt T.I. de hype voor zijn album alvast in beweging. Met 'Love This Life' released hij namelijk al zijn eerste officiële single. En ik moet zeggen dat hij mij met dit nummer zeker pakt!

In 'Love This Life' rapt Tip over de fijnere dingen in het leven. Op de beat die heel relaxt is, rapt hij over Bentley's, vliegtuigen, huizen en de duurste merkkleding. Toch is dit nummer anders dan andere en dropt hij met 'Love This Life' een nummer die ook zeker op de radio te horen zal zijn! Het album 'Trouble Man' zal in de zomer van 2012 uitkomen. Luister hieronder alvast naar zijn eerste officiële single!



Downloadlink: Zippyshare

Keane - Silenced By The Night (Alesso Remix)


Een perfect voorbeeld van 'Feel Good Music.' De 'Silenced By The Night' remix van Alesso begint heerlijk en zal je dat vrolijke gevoel geven dat muziek af en toe met je doet.

Het "product" van Sebastian Ingrosso, Alesso, dropt een echte 'anthem' voor de komende maanden die hopelijk vaak te horen zal zijn. Ook voor Keane zal deze remix van harte welkom zijn, want van de groep heb ik in tijden niks meer vernomen. Ik heb zo'n gevoel dat het volledige nummer nog uit moet komen, omdat het nummer snel afloopt. Toch is er al een download beschikbaar voor het nummer hieronder, namelijk op: Soundowl

  

Mark Morrison - Return Of The Mack (Viceroy "Jet Life" Remix)


En alweer de 3e track in de "Jet Life" series van de "zomerse" DJ Viceroy. In mijn eerste post op J-Unes was de "Jet Life" remix van Wiz Khalifa's 'This Plane' al te horen, wat de eerste track was van deze zomerse serie tracks. Met 'Return Of The Mack' gaat Viceroy heerlijk door met het droppen van vrolijke remixes.

Met de intro, die je ook hoort in de RnB track 'I'm On', en de daarop volgende chille reggae beat, weet Viceroy ook met dit nummer weer zijn motto te verkopen, namelijk: 'Summertime, all the time.' 
Hou J-Unes in de gaten voor nog meer lekkere Viceroy remixes!



Voor de download van de track, zal je de Facebook pagina van Viceroy hier moeten liken: Facebook Viceroy

maandag 2 april 2012

Kid Ink - Time Of Your Life


Kid Ink voegt clip bij single! Voor zijn eerste officiële single van zijn debuutalbum 'Up & Away' brengt de artiest van 'Tha Alumni Music Group' ons de videoclip van 'Time Of Your Life'.
In de clip gaat het vooral om de mooie, wat ik nog zacht uitdruk, meid die haar leventje leidt met op de achtergrond de heerlijke beat en de harde raps van Kid Ink. De man is goed bezig om zich naar de top te werken en met deze eerste officiële single van zijn opkomende album, laat hij een zeer goede indruk achter!



Downloadlink: Zippyshare

zondag 1 april 2012

Archie - Leto (Radio Edit)


De Russische House DJ, die zich tot nu toe nog niet vaak naar buiten heeft gebracht en zichzelf dus zeer mysterieus presenteert, heeft zijn nummer 'Leto' na vele "plays" nu beschikbaar voor download gemaakt. 'Leto', wat Russich is voor zomer, is één van de betere House releases die ik tot nu toe in de lente heb gehoord. Met de eerste kennismaking met de zon dit jaar, is 'Leto' een fijn voorproefje op de zomer!

'Leto' is hieronder te beluisteren en te downloaden.