zaterdag 2 juni 2012

Makuna - Summer Essentials 2012


Bij J-Unes wordt er, naast de bekende grote artiesten, ook gekeken naar de opkomende en talentvolle artiesten. Zo worden er vele nieuwe DJ's ontdekt en uitgelicht op de site.
En vandaag heeft J-Unes weer zo'n primeur! Opkomende DJ Makuna van Nederlandse bodem, Hoogland om precies te zijn, dropt namelijk zijn eigen mix 'Summer Essentials 2012'. En zoals de titel al zegt is deze speciaal gemaakt om de zomer door te komen!

De mix kan beschreven worden als een heerlijke aaneenschakeling van verschillende soorten House stijlen. Zo kunnen veel stijlen onder de Braziliaanse House muziek worden geschaard, maar komen er ook oude bekende remixes langs. Al met al levert Makuna een heerlijke mix af die je zeker móet downloaden! Check en volg Makuna's Soundcloud voor meer nummers in de toekomst en geniet hieronder van zijn 'Summer Essentials 2012'!

Makuna - Summer Essentials 2012 by DJMakuna

vrijdag 1 juni 2012

Adventure Club ft. Krewella – Rise & Fall


Een samenwerking tussen twee opkomende Dubstep performances. Adventure Club en Krewella hebben de handen ineen geslagen voor de track 'Rise & Fall'. Het nummer zal te vinden zijn op de EP van de groep Krewella, 'Play Hard', dat op 18 juni zal uitkomen op Beatport. 

Het gebeurt niet vaak dat ik een keiharde Dubstep plaat upload op J-Unes, maar 'Rise & Fall' is hierop een uitzondering. De track begint met een prachtige inleiding van de zangeres van Krewella, waarna keiharde Dubstep beats te horen zijn van de combinatie Adventure Club en Krewella. Beluister 'Rise & Fall' hieronder en beoordeel of jij deze track net zo kan waarderen als ik dat doe. Mocht je dat doen, zorg dan ook dat je hem download! Stay J-Unes!

Outfit Friday Number 11

Iets later dan gedacht, hier dan Outfit Friday Number 11! Ondanks deze redelijk grijze dag, is Outfit Number 11 toch lekker kleurig. Durf deze outfit te dragen en je zal zeker opvallen!


Vans Van Doren Series Era $55.00 (= €68,76) (Shop.vans.com)
Grijze Insight Bleached Jeans $32.50 (= €40,37) (TheGiantPeach.com)
Altamont Overhemd Chavez Flannel Burnt €79,95 (Freshcotton)
Zwarte The Hundreds Snapback Hailmary €35,- (Freshcotton)
Zwarte Casio G-Shock GA-120B-1AER €129,- (Jewelzshop.com)

donderdag 31 mei 2012

Woei x Asics Gel Lyte III 'Cervidae'


Daar zijn ze dan! De eerste officiële foto's van de Woei x Asics Gel Lyte III 'Cervidae' sneakers zijn vandaag gereleased. En wat de eerste fotoupdate al deed vermoeden: De sneakers zijn echt heel dope!
Gebaseerd op de herten families die er in Europa rondzwerven, hebben de Asics de kleuren donkerbruin, beige en wit gekregen. De finishing touch zit hem in de metalen vetergaatjes en natuurlijk het logo van Woei achterop de schoen.

De 'Woei x Asics Gel Lyte III 'Cervidae' zijn vanaf 23 juni te koop bij de Rotterdamse winkel en de eerste 100 bezoekers zullen verblijf worden met een limited T-Shirt en een speciale schoenendoos. Wees er dus snel bij om deze vette sneakers als eerste in je handen te krijgen!

Hieronder de andere foto's van de Asics!

woensdag 30 mei 2012

Avicii - Two Million (Original Mix) & Superlove


Naar aanleiding van het bereiken van de 2 miljoen Likes op Facebook, heeft Avicii een aantal minuten geleden een gratis track gedeeld voor zijn fans. Het nummer heet, hoe toepasselijk, 'Two Million' en is een wat hardere House track in plaats van de melodieuze tracks die wij van Avicii gewend zijn. Desalniettemin is het zeker de moeite waard om te downloaden!

AVICII - Two Million (Original Mix) by AviciiOfficial

Daarnaast heeft Avicii afgelopen weekend de officiële versie van de track 'Superlove' uitgebracht. De heerlijke Progressive House track is na vele previews op festivals, eindelijk volledig te beluisteren en downloaden. De vocals van Lenny Kravitz maken het nummer helemaal af, dus zorg dat je ook deze Avicii track zo snel mogelijk in je afspeellijst zet!

Jay-Z & Kanye West - No Church In the Wild Ft. Frank Ocean & The Dream (Music Video)


Wauw, wat een clip! Dat was mijn eerste reactie bij het zien van de officiële video van de track 'No Church In The Wild'. Eén van de hoogtepunten van 2011 qua muziek, krijgt een passend vervolg door deze fantastische video. De video is opgenomen in Praag door de Franse regisseur Romain Gavras en laat de dagelijkse struggels in de wereld zien.
De twee supersterren Kanye en Jay zijn niet in de clip te zien, wel is er een olifant te zien. Genoeg gepraat, check de video hieronder zelf en laat weten wat je er van vindt!

dinsdag 29 mei 2012

Yellow Claw - Krokobil Ft. Sjaak & Mr.Polska (Prod. by Boaz v/d Beatz)


De Amsterdamse DJ Crew Yellow Claw brengt met het nummer 'Krokobil' hun tweede single uit. 'Krokobil' is weer een gekke creatie van Boaz v/d Beatz en de Yellow Claw crew wordt hierop bijgestaan door twee "exotische" rappers; Sjaak en Mr. Polska.

'Krokobil' bevat een catchy refrein gemixt met crazy beats van Boaz en onzinnige raps. Toch is dit weer zo'n nummer van de Yellow Claw die je blíjft luisteren. De track is vanaf 1 juni gratis te downloaden op Yellowclaw.com, tot die tijd kun je genieten van de mixtape van Yellow Claw; . Of je kunt natuurlijk terugkomen op J-Unes en de video clip van 'Krokobil' blijven afspelen!