zaterdag 5 mei 2012

Meek Mill Ft. Drake & Jeremih - Amen


Meek Mill gooit vandaag 2 nieuwe nummers van zijn aankomende mixtape 'Dreamchasers 2' online! Na het eerder vandaag gedropte nummer Big Sean Ft. Meek Mill - Burn, brengt de rapper ons nu de prima samenwerking met Drake & Jeremih, wat resulteert in het lekkere nummer 'Amen'.

Aanstaande maandag zal de mixtape 'Dreamchasers 2' van Meek Mill uitkomen, een mixtape waar veel mensen al lang op wachten. Met het nummer 'Burn', die overigens ook op de 'G.O.O.D.' mixtape van Big Sean zal komen, geeft Meek al een fijn voorproefje, maar toch vind ik 'Amen' nog net iets lekkerder in het gehoor liggen. En met namen als Drake en Jeremih heb je sowieso al een aardige samenwerking. Enough talking, beoordeel hieronder zelf wat je van het nummer 'Amen' vindt. Dig je de track, download hem dan ook gelijk en hou J-Unes in de gaten voor de release van de mixtape van Meek Mill aanstaande maandag!

vrijdag 4 mei 2012

Outfit Friday Number 8

Het is alweer Outfit Friday Number 8! Al 2 maanden wordt je verblijd met nieuwe trends op het gebied van mode, samengevoegd in één vette outfit. Vandaag komt de trend van de zomer in Outfit Friday Number 8 voor, namelijk de Pocket Tee. Check it out!


Nike Air Max 1 Premium Black/ Sail-HazelNut  €140,- (Woei)
Beige Carhartt Sid Chino Pant Light Stone Washed  €88,99 (Def-shop.nl)
Witte Obey Navajo Pocket Tee  €45,- (Freshcotton)
Grijze Obey Navajo Beanie €22,50 (Royal sneakerstore Eindhoven / Freshcotton / Karmaloop)
Herschel Survey Backpack 12oz Canvas Black  €80,- (Fahrenheitstore.nl)
Triwa Midnight Hobos Zonnebril  €70,- (Freshcotton)

woensdag 2 mei 2012

Logic - Young Sinatra: Undeniable (Mixtape)


Ik had even een dagje nodig om de nieuwe mixtape van Logic te beluisteren om er over te kunnen oordelen. Maar wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!
Gisteren heeft Logic, ook wel "The Young Sinatra" genoemd, namelijk zijn derde mixtape 'Undeniable' uitgebracht. Tot aan de release gisteren, is er op de blogs in Amerika veel over de mixtape gesproken, omdat 'Undeniable' wel eens van de betere mixtapes in 2012 kon zijn. Dit durf ik niet te zeggen, maar dat de mixtape een must-have is, kan ik wel met volle zekerheid zeggen!

Logic blinkt op zijn mixtape weer uit met zijn verschrikkelijk harde lyrics. Elke track heeft een betekenis en zit vol met punchlines en dope quotes. Met een aantal wat meer mainstream en bekendere nummers als 'Numbers' en 'Tic Tac Toe', wordt The Young Sinatra terecht vergeleken met Drake. Maar daarnaast zijn er ook weer wat nummers waar Logic wat meer weg heeft van Eminem, dit door de keiharde teksten en beats die te horen zijn. Al met al kan er gezegd worden dat 'Undeniable' gewoon een mixtape is die je in je verzameling móet hebben. Hieronder is de volledige mixtape te beluisteren en te downloaden via Datpiff! Enjoy this one!

Mac Miller - Clarity (Officiële Video)


Ik kan mezelf wel een loyale Mac Miller fan noemen. In elk nummer, album of mixtape vind ik wel weer iets lekkers, waardoor ik Mac gewoon altijd zou volgen. Ook bij dit nummer is dit weer het geval. TreeJTV dropt namelijk de official videoclip van 'Clarity', het nummer dat afkomstig is van zijn recent uitgebrachte mixtape 'Macadelic'.

Het is grappig om te zien hoe verdeeld de reacties zijn op de clip en op het nummer. Veel mensen vinden het te langzaam, niet meer vrolijk en zij missen de "oude" Mac Miller met zijn vrolijke raps. Sommige vinden juist dat Mac nieuwe dingen aan het uitproberen is en dat dit met 'Clarity' ook zeker weer succesvol is. 
In kan mijzelf in beide wel een beetje vinden. Ik zou het ook wel weer eens lekker vinden om een vrolijke rap in de stijl van 'Knock Knock' te horen, ook al ik 'Clarity gewoon een heerlijk rustig nummer vind! 
Bekijk de video en oordeel zelf in een reactie onder de video die hier beneden staat!

dinsdag 1 mei 2012

Usher Ft. Rick Ross - Lemme See


Een dag na alle Koninginnedag festiviteiten, is het hoog nodig om weer wat muziek in te halen en bij te voegen. Zo heeft Usher gister op zijn Soundcloud pagina de derde single voor zijn nieuwe LP 'Looking For Myself' gereleased. 'Lemme See' is een hypnotiserende RnB track die dicht in de buurt komt van zijn eerste single 'Climax'. 

Op de track verteld Usher hoe hij de vrouwen verleidt met uitspraken als; "She say she wanna take her skirt off...be my guest". Daarnaast heeft "Mr. Raymond" ook nog de hulp in geroepen van Rick Ross om de track helemaal af te maken. Usher's album 'Looking For Myself' staat gepland voor 12 juni, maar enjoy nu alvast de goede track 'Lemme See'!

Tarrus Riley - Sorry Is A Sorry Word


Er is weer een lekkere riddim uitgekomen in de Dancehall en Reggae wereld! Net als vele andere Reggae en Dancehall riddims, geeft ook de recent uitgebrachte 'Live In Love Riddim' dat zomerse gevoel mee. En naar mijn mening komt Tarrus Riley het hardst op deze riddim met zijn track 'Sorry Is A Sorry Word'.

Vaak blinken de Reggae en Dancehall artiesten niet uit in hun teksten, maar Tarrus Riley probeert toch altijd wat dieper te gaan, zo ook in deze track. Samen met zijn unieke stem, maakt Tarrus Riley met 'Sorry Is A Sorry Word' weer een sterke indruk! Listen and download below!

Popcaan – Party Shot (Major Lazer & ETC!ETC! Remix)


Met het steeds meer populairder worden van het genre Moombahton, hebben Major Lazer & ETC!ETC! in samenwerking met Diplo, er een nieuwe hit uitgegooid. De twee producers hebben van het nummer 'Party Shot' van Popcaan, een funky Moombahton remix gemaakt. Net als bij de Skrillex remix van Damian Marley's 'Make It Bun Dem', is de zomerse reggae vibe van het liedje gelukkig wel behouden gebleven.
De 'Party Shot' remix is een gegarandeerde clubknaller en is hieronder gratis te downloaden en te luisteren!