donderdag 17 mei 2012

Selah Sue (feat. J. Cole) – Raggamuffin (Remix)


Twee zeer opmerkelijke namen op dezelfde track, maar wel twee namen die veel mensen zeker zullen aanspreken. J. Cole heeft namelijk een remix gemaakt van 'Raggamuffin', het steengoede nummer van de Belgische zangeres Selah Sue.
Cole trapt het soulvolle nummer af en sluit deze ook af. Daar tussendoor is de bijzondere stem van Selah Sue te horen, wat dit nummer natuurlijk heel goed maakt. Maar de verses van J.Cole maken 'Raggamuffin' naar mijn mening net nog iets beter! Beoordeel dit hieronder zelf, enjoy!

woensdag 16 mei 2012

Saucony Grid 9000 x Sneaker Freaker


Vanwege het 10-jarige bestaan van het magazine Sneaker Freaker, komt het dit jaar met vele samenwerkingen met verschillende sneakermerken. Daarom zien wij hier de samenwerking met de opkomende sneaker van Saucony. Zo werd recent ook de vette samenwerking tussen de Saucony Grid 9000 schoen en Packer Shoes bekend gemaakt, zoals op EuKicks. De 'Sacouny Grid 9000' schoen is dus steeds vaker te zien in de webshops van de bekende sneakerstores in Europa en dat is ook Sneaker Freaker niet ontgaan. Vandaar dat deze dope 'Sneaker Freaker x Saucony Grid 9000' wordt gereleased!

De schoen heeft ook een naam gekregen, namelijk de 'Bushwhacker'. Op de Bushwhacker zijn zwarte, mintgroene en beige tinten te vinden. De vette sneakers zullen waarschijnlijk eind juni, begin juli worden gedropt bij verschillende sneaker webshops in Europa, zoals end. in Engeland. Hou de site in de gaten voor de officiële release datum van de 'Sneaker Freaker x Saucony Grid 9000' sneaker en voor meer foto's, klik op 'Lees meer...'!

dinsdag 15 mei 2012

Bait x Asics ‘Rings Pack’


Het schoenenmerk Asics blijft komen met nieuwe samenwerkingen. Na de samenwerkingen met onder andere Ronnie Fieg, 24 Kilates en de meeste recente samenwerking met Woei, komt nu Bait aan bod. Met het 'Bait x Asics 'Rings Pack' wordt er verwezen naar de Olympische Spelen.

Dit Asics pack bestaat uit 5 sneakermodellen die gebaseerd zijn op de meest populaire sneakers van Asics; de Gel Lyte III, de GT-II en de Gel Saga sneakers. Met de zwarte en andere kleuren geel, blauw, rood en groen, releasen Bait en Asics zeer opvallende sneakers die geïnspireerd zijn door de eerdere samenwerkingen van Asics. Op elke schoen is ook nog een goud tintje te vinden, die verwijst naar de gouden medailles van de Olympische Spelen. Nu is er nog niet veel bekend over dit nieuwe pack, maar hou J-Unes in de gaten voor meer informatie over deze vette nieuwe samenwerking van Asics!

Voor meer foto's van de schoenen, klik hieronder dan snel op 'Lees meer...'

Ground Up – Right Back At It (Official Video)


Amsterdam Glory! Opkomend Hip-Hop duo Ground Up heeft onze mooie hoofdstad ontdekt. De officiële videoclip voor de single 'Right Back At It' is namelijk geschoten in het hartje van Amsterdam. De track is afkomstig van hun recent uitgebrachte mixtape 'The Get Up', die zeker een downloadje waard is!

'Right Back At it' kenmerkt zich door de melodieuze, vrolijke beat die door het hele nummer te horen is. Maar vooral de videoclip maakt de track speciaal, Amsterdam wordt neergezet zoals Amerikanen Amsterdam zien. En dan kan je natuurlijk alleen maar genieten in onze hoofdstad. Check de video hieronder en omdat de mixtape 'The Get Up' zeker het downloaden waard is, hieronder de tracklist + downloadlink!


maandag 14 mei 2012

Chris Brown - Don’t Wake Me (Prod. David Guetta)


Ik was zeker niet gelijk verkocht toen ik weer een samenwerking tussen Chris Brown en David Guetta zag staan. Toch een beetje klaar met de toenemende Dance/Pop nummers, dacht ik dat dit weer de zoveelste matige commerciële plaat van Chris Brown was. Commercieel is 'Don't Wake Me Up' zeker, maar matig ook zeker niet!

De track begint rustig als een RnB track, maar ontpopt zich tot een heerlijke, ja toch Dance/Pop knaller. Dit gaat zeker weer een hitje worden voor Breezy en daar kan ik zeker mee leven met 'Don't Wake Me Up'. De track is de nieuwste single van Brown's aankomende album 'Fortune', die 3 juli in de winkels ligt. Hieronder is het nummer te beluisteren en te downloaden.