zaterdag 24 maart 2012

Mac Miller - Macadelic (Mixtape)


Na wekenlange aankondigingen van Mac Miller op zijn eigen Twitter en Facebook account, is het dan eindelijk zo ver. 'Macadelic' is de naam van de 4e mixtape van de jonge Mr. McCormick die gisteren is gereleased.

Na, volgens vele volgers van Mac, het wat tegenvallende album 'Blue Slide Park', brengt de rapper weer een echte, ouderwetse mixtape. Maar dit keer heeft hij de hulp ingeroepen van wat gevestigde namen. Zo zijn de rap-grootheden Kendrick Lamar en Lil Wayne op 'Macadelic' te horen. 
Je hoeft maar een paar nummers van de mixtape te horen en je weet dat de echte Mac van de mixtapes 'The High Life' en 'K.I.D.S.', weer terug is. Het kan dus gezegd worden; Mac flikt het met 'Macadelic' weer!

Download het album via DatPiff: Mac Miller - Macadelic (Mixtape)

vrijdag 23 maart 2012

Outfit Friday Number 2

Vandaag is het Outfit Friday Number 2 en weer krijg je een dope urban outfit voorgeschoteld.
Tell me what you think about it!


 
Wit T-Shirt Insight Bike Bum: €39.95
Scotch&Soda Brewer Blue Ray Regular Jeans: €139.99
Bruin H&M Vestje: €19,95
Rugtas Vans - Transient Skatepac: €59,95
Blauwe Filling Pieces Schoenen: €150,-

Z-Qo - Sexual Healing (Marvin Gaye Remake)

Het lijkt wel alsof iedere artiest wordt geïnspireerd door het zonnetje. Want wat komen er heerlijke, zomerse tracks uit!
Nu een remake van het bekende 'Sexual Healing' van Marvin Gaye. De uit Curaçao afkomstige zanger Z-Qo, die eerder een track opnam met K-Liber ('12345'), heeft het al zwoele nummer van Marvin Gaye nog wat zwoeler weten te maken.
Dit nummer verdient het om als eerste Zouk nummer op de site te komen!


Mavado - Like Me (Chill Spot Riddim)


"Een goed begin is het halve werk." Begin deze mooie dag dus goed en hoe kan je dat het beste doen? Juist, met een rustige, chille reggae track!
Daarom breng ik jullie vandaag de 'Chill Spot Riddim', geproduceerd door Chimney Records en naar mijn mening het beste ingevuld door Mavado. De 'Gully God', zoals Mavado vaak wordt genoemd, weet toch altijd weer te scoren met zijn unieke sound.
Met het nummer 'Like Me' doet hij dat deze keer ook zeker weer!

En omdat Mavado's nummer de goede titel heeft, vraag ik het op een andere manier! 'Like Me' on Facebook, met 1 klik op de button rechtsboven is dat gedaan. Thanx!


donderdag 22 maart 2012

Hoodie Allen – #WhiteGirlProblems (Aylen Remix)


Nog wat meer zomerse sound in deze lentedagen! DJ Aylen uit New Yersey, Amerika, dropt namelijk een enorm lekkere Moombahton/Pop remix van 'White Girl Problems' van Hoodie Allen. Zelf ben ik niet snel tevreden met een Moombahton remix, maar als dit soort remixes zich vaker zullen aandienen, zal ik deze zeker blijven updaten. Enjoy!!!

Hoodie Allen - #WhiteGirlProblems (Aylen Remix) by Aylen

Hujje - Haunting Me (Original Mix)


Hujje, wat je uitspreekt als "Huge", is een duo uit Denver, Colorado, die nu een tijdje bezig zijn met het produceren van House Music. Omdat ze een aantal uur geleden hun 1000ste 'Like' op Facebook hebben gekregen, hebben ze hun nieuwste nummer 'Haunting Me' uitgebracht. Deze chille House plaat belooft veel goeds voor de toekomst van 'Hujje'!

Hujje- Haunting Me (Original Mix) by Hujje

woensdag 21 maart 2012

Nike Air Max 1 Premium - Holiday 2012


Ik denk dat deze update veel sneaker liefhebbers blij gaat maken. Nike komt namelijk met de preview van een nieuw Nike Air Max 1 Premium pack, die in de zomer van 2012 uit moet komen. De 'Maxxies' zullen in eerste instantie worden uitgebracht in de kleuren van de foto; Geel met zwarte tinten, rood met zwart erin verwerkt en een donkerblauw schoen met een grijs/witte invloed.

Deze 3 kleuren zijn de eerste kleuren die bekend zijn gemaakt, hou de site in de gaten voor eventueel meer kleuren Air Max 1's die in de zomer van 2012 gereleased zullen worden!



Chris Rene - Young Homie


Inmiddels hebben al bijna 14 miljoen mensen kennis gemaakt met bovenstaand filmpje van Chris Rene. In de audities van vorig jaar tijdens de Amerikaanse X-Factor, kwam de net afgekickte Chris Rene binnenlopen en maakte veel indruk met zijn zelf gemaakte nummer 'Young Homie'. Het aangrijpende verhaal dat op het nummer aansloot greep veel mensen aan en sindsdien is het hard gegaan met de Amerikaanse zanger.

Begin 2012 heeft Chris Rene getekend bij Epic Records, een onderdeel van Sony Music Entertainment. Bij dit label heeft hij ook zijn eerste officiële single uitgebracht en dat is natuurlijk het mooie 'Young Homie'.
Vandaag heeft hij daarbij ook de officiële clip released, die hieronder te zien is.



Blijf de site volgen voor misschien nog wel meer releases van de getalenteerde Chris Rene!

3LAU - Action (Bootleg)


Gisteren uitgebracht; de nieuwe bootleg van 3LAU is om van te smullen!
3LAU is een 21-jarige DJ uit Las Vegas die hard op weg is om zijn naam te maken in de House wereld. Ook met deze bootleg laat hij zien dat de talentvolle DJ over zeer creatieve mix skills bezit.

Action (3LAU Bootleg) by 3LAU

In de bootleg 'Action' zitten een aantal nummers verstopt, namelijk:

Tristan Garner – Punx (Original Mix)
Diplo feat. Usher – Climax
Gym Class Heros Feat. Neon Hitch – Ass Back Home
The Wanted – Glad You Came
Benny Benassi Feat. Gary Go – Cinema
Qulinez – Troll (Original Mix)


Enjoy this one!

maandag 19 maart 2012

I Octane - L.O.V.E.Y.O.U.




De Jamaicaanse artiest I Octane heeft recent zijn nieuwe video uitgebracht. De videoclip van het zoetsappige reggae nummer 'L.O.V.E.Y.O.U.', is afkomstig van zijn nieuwe album 'Crying To The Nation'. In dit nummer verklaart hij zijn aantrekkingskracht naar zijn verloren liefde toe.

Neem een plekje in de zon en geniet van deze mellow, zomerse track!

Downloadlink: Zippyshare