zaterdag 17 maart 2012

Mr. Polska - 1 Miljoen Vrienden


Vandaag een video van Nederlandse bodem. Of nouja Nederlands, misschien is van Pools-Nederlandse bodem beter om te zeggen. Mr. Polska heeft gisteren namelijk de videoclip voor zijn eerste single van zijn nieuwe album uitgebracht. Het nummer '1 Miljoen Vrienden' komt van het album 'Waardevolle Gezelligheid' dat op 2 maart is uitgekomen.

Met de videoclip van '1 Miljoen Vrienden' levert de rapper weer een geniale clip af. Hangen aan het plafond en een stripster uit een taart, voor Mr. Polska kan het niet gek genoeg!

Check 'em!

Downloadlink: 4shared

Undefeated x Puma 2012 Ballistic Collectie


Het merk Undefeated en Puma komen met wéér een voorbeeld van hun succesvolle samenwerking. Vandaag kondigen de twee merken namelijk de 'Undefeated x Puma 2012 Ballistic Collection' aan, die in de zomer van 2012 aan vele voeten bewonderd zullen worden. Dit is al de 10e sneaker collectie in minder dan een jaar die Undefeated en Puma gezamenlijk afleveren.


Vooral de frisse, zomerse kleuren zullen menig sneaker liefhebber aanspreken. De sneakers kenmerken zich door het bovendeel van nylon, de bekende suede die over de gehele schoen te vinden is en de van leder gemaakte "Puma streep".

Op dit moment zijn de sneakers alleen te koop op de Franse site SNKRS, maar hier in Nederland wachten wij met smart op de release in ons kikkerlandje!

vrijdag 16 maart 2012

Outfit Friday Number 1

Elke vrijdag vind je op J-Unes een vette urban outfit om je weekend in te knallen en vandaag is Outfit Friday Number 1!
Elk kledingsstuk dat in de outfit te vinden is, is in Nederland te koop. Daarom zijn ook de prijzen er bij vermeld, zodat jij zelf je kledingkast aan kunt vullen!

Laat me weten wat je van de outfits vindt of laat een bericht achter als jij zelf suggesties hebt!


Grijze Rockwell Crewneck: €74,95
Blauwe Hümor Chino: €74,99
Beige Selected Homme Jacket: €99,95
HUF Snapback: €37,50
Nike SB Stefan Janoski Beige: €79,95

donderdag 15 maart 2012

Flavour ft. Tiwa Savage - Oyi (Remix)


Om aan te sluiten op het heerlijke lenteweer van vandaag, breng ik jullie vandaag de laatste videoclip van de Nigeriaanse Flavour. In samenwerking met zangeres Tiwa Savage komen de twee met een heerlijk zomers nummer, alhoewel het nummer en de videoclip anders doen vermoeden.

Enjoy!

Downloadlink: 4shared

woensdag 14 maart 2012

Logic - Numbers


De opkomende en veelbelovende rapper Logic komt met de officiële clip van het nummer Numbers. Dit nummer, waar Logic's sound wel wat weg heeft van Drake, zal ook te vinden zijn op zijn aankomende mixtape "Young Sinatra: Undeniable."

Hou de "Young Sinatra" zeker in de gaten, want deze jongen heeft de flow en lyrics om het ver te schoppen!

Downloadlink: Mediafire

Wiz Khalifa - Taylor Allderdice


Wiz Khalifa heeft gisteren zijn nieuwe mixtape "Taylor Allderdice" gedropt.

Taylor Allderdice is de naam van de high school waar Wiz zijn tijd doorbracht en de mixtape is een voorproefje op het album wat de Taylor Gang artiest binnekort zal uitbrengen: "O.N.I.F.C.", wat staat voor "Only Nigga In First Class."

Op de mixtape is een mix van verschillende stylen en flows the horen en op deze manier probeert Wiz te laten zien dat hij niet alleen commercieel gericht is.

De mixtape is te download op: DatPiff

Laat hieronder weten wat jij van de mixtape vindt!

De lucht in!

Vandaag is de dag dat J-Unes de lucht in gaat!

Op J-Unes zul je elke dag de nieuwste fashiontrends te zien krijgen, wordt je overladen met de lekkerste musicupdates en krijg je elke vrijdag een volledige outfit vol swag voor de kiezen!

Kom vliegen met me!



J-Unes

j.unesblogspot@gmail.com