donderdag 12 april 2012

24 Kilates x Asics Gel Saga


Nadat de Asics Tiger collectie een paar jaar terug helemaal in was, komt Asics dit jaar met een heel andere collectie om de sneakerwereld te veroveren. De sneakers in de Asics Gel Saga hebben wat weg van de Air Max 1 schoenen van Nike, waarmee ik denk dat Asics een goede slag slaat.

De 24 Kilates x Asics Gel Saga is een samenwerking tussen het Spaanse merk 24 Kilates en Asics. De schoen kenmerkt zich door de donkergroene, suede bovenkant, de rode tinten op de hiel en label, de zwarte en gouden tinten in de rest van de schoen en de afwerking met een gum zool.
Op het internet waren er steeds maar geen release data te vinden, maar nadat is uitgekomen dat de schoenen in Australiƫ al snel uitverkocht waren, zijn de release data voor Europa eindelijk uitgekomen. De collectie zal namelijk als eerste uitgebracht worden in de 24 Kilates store in Barcelona, op 28 april. Op 5 mei zal een select aantal schoenen van de collectie worden uitgebracht bij verschillende retailers in Europa. Wees dus snel bij de aanschaf van deze toffe sneaker!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten